Servicii

Intermediere Vanzari/Inchirieri

Clientii sunt astazi de calitate si orientati mai mult decat in alte vremuri spre calitate. Sunt mult mai bine informati si mai pregatiti atunci cand doresc sa faca o tranzactie imobiliara, mai pretentiosi si mai atenti la fiecare pas ce il parcurg. Cu alte cuvinte, oamenii sunt de fapt mai atenti la calitate fie ca e vorba de serviciile agentiei imobiliare fie ca e vorba de alegerea ofertei imobiliare.

Pentru ca personalul agentiei noastre s-a maturizat si a crescut o data cu piata imobiliarea si cu clientii sai, ClisHouse Real Estate&Investment a devenit solutia ideala pentru sustinerea pietei imobiliare si cresterea calitatii serviciilor imobiliare. Asiguram toate activitatile necesare pentru a vinde sau inchiria cu succes proprietatea dumneavoastra, de la conceperea materialelor promotionale si coordonarea vizitelor cu potentiali clienti, pana la programarea la notariat si incheierea tranzactiei.

 

Marketing Proiecte Imobiliare

Cumpararea unei case reprezinta cea mai importanta investitie din viata, pentru majoritatea oamenilor. Ce-i poate determina sa cumpere o casa noua, chiar inainte de a fi construita? O puternica campanie de marketing care sa capteze viziunea noului proiect.
Pentru a aduce la viata acea viziune, ne implicam in crearea unor programe eficiente de marketing, intr-un strans parteneriat cu dezvoltatorii imobiliari, fie ca e vorba de proiecte de cladiri de apartamente sau cartiere rezidentiale.
 Strategia de lucru a echipei noastre asigura ca fiecare proiect va avea un concept de marketing bine definit, oferindu-i o pozitie avantajoasa pe piata.
Vom realiza tot ceea ce este necesar pentru a vinde cu succes proprietatea dumneavoastra, de la conceptia materialelelor promotionale, pana la coordonarea vizitelor cu potentialii clienti.

Definirea bugetului de marketing potrivit si stabilirea timpului alocat fiecarei etape din plan. Selectia canalelor de publicitate pentru promovarea proiectului. Crearea designului si formatului materialelor pentru mass media.Difuzarea materialelor promotionale si pachetelor informationale. Crearea unei pagini web dedicata proiectului si promovarea aceasteia pe situl nostru, pe siturile partenere, precum si pe cele mai importante situri de profil. Aceasta va contine fotografii digitale, planuri, imagini virtuale ale proprietatilor pe care le promovam.

Contactarea potentialilor clienti inscrisi deja in baza noastra de date. Informarea in legatura cu structura vanzarii, prevederile contractului, posibilitati de plata, etc. Conducerea negocierilor preliminare cu potentialii clienti, in comun acord cu dumneavoastra.

 

Marketing, Închirieri

În ceea ce priveşte serviciile de marketing / închiriere, ClisHouse Real Estate & Investment dispune de referinţe verificabile legate de încheierea şi de reînnoirea de contracte de închiriere. În cadrul programului de marketing şi de închiriere, ClisHouse concepe materiale publicitare şi de marketing care scot în evidenţă avantajele proprietăţii. Compania noastră se implică în toate aspectele specifice procesului de închiriere, de la întocmirea şi negocierea contractelor de închiriere, până la coordonarea încheierii tranzacţiei şi ocuparea proprietăţii imobiliare de către chiriaş.

Administrare Proprietati

ClisHouse Real Estate & Investment asigură, la preţuri avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor ( zone rezidentiale, vile şi apartamente, clădiri de birouri): managementul proprietăţii, managementul financiar - contabil, precum şi servicii complementare şi conexe (colectare chirii, transformare în persoană juridică nonprofit, curăţenie, mentenanţă, consiliere juridică şi economică). Serviciile oferite de noi reprezinta mai mult decat o activitate de intermediere. Noi dorim sa fim consultantul si partenerul dumneavoastra.

ClisHouse Real Estate & Investment ofera consultanta si asistenta profesionala pe piata imobiliara din Romania. Indiferent ca este vorba de Apartamente sau terenuri, pentru resedinta pentru investitie, vacanta sau domiciliu, afaceri sau viata personala, echipa noastra este pregataita sa va prezinte cele mai bune oferte si sa va asiste pentru a realiza tranzactii sigure si fara efort. Mai mult, va oferim servicii de administrare a proprietatii astfel incat portofoliul dumneavoastra imobiliar sa va aduca beneficii, fara griji.

Managementul proprietatii este un sistem complex si bine pus la punct de servicii destinate sa aduca maximum de beneficii investitorilor si utilizatorilor imobiliari , fara alte eforturi. Pentru investitorii din strainatate este o necesitate, pentru investitorii romani este o modalitate eficienta si inteligenta de a delega o serie de sarcini neplacute si care solicita timp.

ClisHouse Real Estate & Investment asigură pe bază de contract pachete servicii de administrare,un exemplu de pachet este cel prezentat mai jos :

PACHET ADMINISTRARE PROPRIETATI

Stabilim impreuna in functie de necesitati, pachetul optim nevoilor dumneavoastra.

Consultanta Investitii

Intr-o piata imobiliara imatura, ca cea din Romania, sfatul unui profesionist poate face diferenta intre un plasament profitabil si un esec financiar ! Prin abordarea unui dialog detaliat, va asistam in luarea celei mai bune decizii pentru investitia dumneavoastra, din punct de vedere financiar si legal.
Prin cunoasterea pietei imobiliare locale si a tendintelor de evolutie, agentia noastra va ofera siguranta efectuarii unei investitii rentabile.
Prin experienta noastra si cunoasterea detaliilor juridice specifice, putem identifica potentialele probleme din timp, inaintea efectuarii oricaror cheltuieli majore. Prin profesionalismul, integritatea si dinamismul nostru va asiguram efectuarea unei tranzactii rapide si fara probleme. 

Serviciile oferite de noi includ:

 
 
ANPC
Clishouse © 2010 - 2024 • Website realizat de Dybo Proweb