Despre noi

ClisHouse Real Estate & Investments - societate de consultanta imobiliara si consultanta juridica, si-a facut aparitia in luna septembrie a anului 2003.

Pe aceea piata supra-populata de agentii imobiliare, mai mult sau mai putin pregatite pentru a oferii servicii onorabile, ClisHouse Real Estate & Investments incearca sa ofere un plus de profesionalism. Prosperitatea societatii depinde de investitia pe care o face in oamenii cu care lucreaza. Aceasta este politica societatii si este prezenta atat in relatia cu clientii, cat si in atitudinea cu proprii angajati. Bazandu-se pe experienta acumulata in domeniul imobiliar si profesionalismul personalului, ClisHouse Real Estate & Investments pune la dispozitia clientilor servicii la standarde internationale. Inca de la infiintarea societatii s-a pus accent foarte mult pe calitatea serviciilor prestate. ClisHouse Real Estate & Investments a reusit in mai putin de un an de zile sa ofere si sa presteze servicii de cea mai buna calitate. Este printre singurele societatii cu activitate in:

Politica de preţ şi de promovare reprezintă alte două atuuri ale firmei, prin care s-a conturat legătura durabilă cu clienţii. Practicarea unor preţuri avantajoase a reprezentat pasul spre atragerea clienţilor, iar la fidelizarea lor a contribuit politica de promovare. Aceste două tactici ale firmei reprezintă axul întregii afaceri: orientarea către nevoile consumatorilor. ClisHouse Real Estate & Investments se bazeaza pe anumite calitati constitutive pe care nici una dintre firmele concurente nu le prezinta in totalitate.

Cu o experienta de 14 ani, atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor. Prosperitatea societaţii depinde de investitia pe care o face in oamenii cu care lucreaza. Simplul fapt de a obtine un profit nu este mai important decat modul in care acesta este obtinut. In primul rand agentia ofera o gama variata de servicii pentru toti clientii sai. Incepand din momentul in care a intrat in contact cu agentia o persoana este ajutata sa aleaga tipul de serviciu pe care o intereseaza. Mai mult de atat toate preturile sunt negociabile, in anumite conditii ele putand fi reduse cu pana la 30% din  pretul initial.

Bazându-ne pe experienţa acumulată în domeniul imobiliar şi profesionalismul personalului, ClisHouse Real Estate & Investments vă pune la dispoziţie detalii privind:

Principalul nostru obiectiv este sa concentram toate resursele de care dispunem pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru clientul nostru, de-a lungul unui proces care sa devina pentru acesta un etalon al colaborarii in domeniul serviciilor.

Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati necesita luarea unor decizii financiare importante, navigarea in jurul unor probleme complexe in ceea ce priveste tranzactionarea si o birocratie greu de eludatat. ClisHouse Real Estate & Investments este expertul din coltul tau atunci cand efectuezi astfel de tranzactii. Te sprijinim, te ghidam prin acest proces si iti oferim acces la toate proprietatile relevante pentru tine.

 
ANPC
Clishouse © 2010 - 2024 • Website realizat de Dybo Proweb